Notaris voor elke levensfase

Onze mensen nemen u bij de hand bij de belangrijke momenten in uw leven.

Bekijk ONS team

 

Verklaring van executele

Als u bent aangewezen als executeur in een testament, heeft u een verklaring van executele nodig. Met deze verklaring krijgt u de beschikking over de erfenis en kunt u uw taken als executeur gaan uitvoeren. Als executeur voert u het testament of het wettelijk erfrecht uit. Het is ook mogelijk om de benoeming als executeur te weigeren.

Bevoegdheden

Wij geven in een verklaring van executele aan wie de overledene heeft aangewezen als executeur en welke bevoegdheden deze executeur heeft. Deze informatie halen we uit het testament. Er kunnen meerdere verklaringen van executele afgegeven worden met elk verschillende bevoegdheden. Zo kan éen executeur de taak krijgen de uitvaart te regelen, een ander de nalatenschap af te wikkelen en een derde de digitale nalatenschap af te wikkelen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie omtrent het opstellen van een verklaring van executele? Of wilt u persoonlijk advies? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor. Wij zijn u graag van dienst op een toegankelijke en transparante manier.

Interesse in een van onze diensten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

'Betrokken
betrouwbaar en bereikbaar dat is Oostland Notaris'

mr Pepijn Beliën - Notaris